Home | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
    Digitale postkamer
    Workflow
    Archivering
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
  SMS software
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : Oplossingen > Document Management


In het verleden werd informatie bewaard in hangmappen en archiefkasten. Tegenwoordig heeft u talloze documenten, mails en andere vormen van informatie- dragers die overal en nergens worden opgeslagen. Om daar iets in terug te zoeken Ún te vinden is vrijwel ondoenlijk. Daarbij ligt een zeer groot gedeelte van de kennis binnen organisaties in deze documenten opgeslagen. Als u dit herkent is het van belang dat deze bron bij u wordt ontsloten.

De oplossing ligt in documentmanagement. Hiermee kunt u de digitale wanorde onder controle brengen en belangrijke stukken weer beschikbaar maken.
Documentmanagement is hierbij het middel om vanaf het moment van het ontstaan van het document zicht te houden op alles wat er met het document gebeurt. Met het managen van "actieve" documenten kunt u de alsmaar groeiende informatiestroom beheersbaar maken. Naast het overzicht levert het u een kostenbesparing op: een optimale beheersing van de documenten (stroom) houdt een verlaging van de distributie- en opslagkosten, een snelle(re) toegang tot alle bedrijfsdocumentatie en een productiviteitsverhoging op de werkplek in. De Document managementsystemen (DMS) van TEC bieden u niet alleen een integrale aanpak voor het beheren en archiveren van documenten, maar bieden ook de mogelijkheid om een nieuwe manier van werken te introduceren.


Contact TEC Documents
e-mail: Info@Tec.nl
tel: +31 (0)20 430 00 00
fax: +31 (0)20 430 00 09
 
 
© Copyright 2004 - 2018 - TEC Documents BV