Home | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
    Vidicode
  SMS software
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : Oplossingen > Netwerk FAX software

Faxserver

Een Fax Server verstuurt en ontvangt faxen van en naar uw netwerk. Daarnaast maakt de Fax Server automatisch een digitaal archief van elke fax die u verzonden of ontvangen heeft, waarmee u bespaart op papier, printerinkt, onderhoud, tijd, ruimte en uiteindelijk... geld.

Met een Fax Server bespaart uw bedrijf tijd en geld. Een kleine rekensom:
Stel dat er in uw bedrijf 15 faxen per dag verstuurd worden, als we de tijd niet meerekenen die wordt besteed aan het typen,  lopen naar de faxmachine, het vinden en intypen van het nummer, het wachten op het versturen van de fax en het archiveren erna, kost het versturen van een fax u normaal gesproken zo'n 5 minuten. Dit is 75 minuten per werkdag, wat dus vermenigvuldigd met 240 dagen = 18.000 minuten = 300 uur = 37,5 werkdagen per jaar is. Het enige dat u hoeft te weten om te berekenen hoe snel de Fax Server uw investering terug kan betalen, is hoeveel geld de gemiddelde werkdag uw bedrijf kost.

Betrouwbaarheid

Uw faxen zijn een serieuze zaak, faxen die u stuurt moeten snel verzonden worden en faxen die u ontvangt kunnen orders zijn die u vandaag moet afhandelen! Er zijn vele Fax Server-oplossingen die alleen gebaseerd zijn op software die op een PC in uw betwerk draait. Een Fax Server is gebaseerd op stand-alone hardware die ontworpen is voor slechts één doel, namelijk Faxen verturen en ontvangen, vanzelfsprekend is dat gemakkelijk om in gebruik te nemen, maar ook betrouwbaar, zodat u zeker weet dat uw communicatie nooit onderbroken wordt.

Meer informatie Vidicode

Contact TEC Documents
e-mail: Info@Tec.nl
tel: +31 (0)20 430 00 00
fax: +31 (0)20 430 00 09

 
 
© Copyright 2004 - 2018 - TEC Documents BV