Home | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
  SMS software
    System Monitoring
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : Oplossingen > SMS software
TEC SMS Server
TEC Documents biedt een veelzijdig SMS Software pakket voor vrijwel alle SMS communicatie. U kunt hiermee eenvoudig zowel SMS berichten versturen als ontvangen.

De combinatie van uw ideeŽn en de technische kennis van TEC Documents maakt het mogelijk om uw SMS projecten zelfstandig uit te voeren met zo laag mogelijke kosten. De TEC SMS Server kan breed worden ingezet bij diverse branches en instellingen. U kunt met dit systeem optimale service verlenen voor het ideale klantencontact.

Omdat de SMS Server door TEC Documents in eigen beheer is ontwikkeld is TEC Documents in staat om maatwerk oplossingen te leveren voor uw SMS problematiek. Wanneer u bijvoorbeeld beschikt over CRM- software of logistieke software pakketten en u wilt vanuit die betreffende applicaties SMS- berichten verzenden kan TEC Documents daar zorg voor dragen.

TEC Documents voor al uw SMS toepassingen
De TEC SMS Server kan op een gewone netwerk PC worden geÔnstalleerd. Daarbij is verder een GSM modem nodig. Zie hiervoor elders op onze website.

De TEC SMS Server wordt standaard geleverd inclusief een netwerk Windowsclient en een Outlook plug in.
Bij het gebruik van Outlook kunt u de 06 nummers uit het adresboek selecteren voor het verzenden van berichten, of een aangepaste notatie gebruiken in het "To (of Aan)" veld. (dit is ook voor groepen mogelijk). Gebruikt u de Windowsclient dan worden de 06 nummers opgeslagen om voor een volgende keer opnieuw gebruikt te kunnen worden. De verzonden berichten worden daarbij automatisch vastgelegd.
Het is tevens mogelijk om per gebruiker de kosten bij te houden.

U kunt uw klanten of buitendienst medewerkers persoonlijk informeren, maar ook van hen informatie per SMS ontvangen. Deze ontvangen SMS berichten kunnen op basis van een vermeld woord of nummer automatisch naar de juiste mailbox doorgestuurd worden.


meer informatie over SMS Software <<meer informatie>>Contact TEC Documents
e-mail: Info@Tec.nl
tel: +31 (0)20 430 00 00
fax: +31 (0)20 430 00 09
 
 
© Copyright 2004 - 2018 - TEC Documents BV