Home | Webwinkel | Contact | +31 (0)20 430 00 00
 
 
TEC Documents
 
  Over TEC
  Contact
  Support
  Partners
  Implementaties
  Nieuwsbrief
 
 
Oplossingen
 
  Document Management
  Factuurverwerking
  Factuurherkenning
  Netwerk FAX software
  SMS software
 
 
Bestellen
 
  Webwinkel
 
Factuur herkenning
 

U bevindt zich bij : TEC Documents > Nieuwsbrief
Fax is dood! Lang leven de FAXport!

U dacht dat de Fax nu helemaal dood zou zijn door het gebruik van email?


De fax is voor veel bedrijven en organisaties belangrijk. Maar lang niet iedereen is op de hoogte van de verhoogde efficiëntie die kan ontstaan door het gebruik van FAXport.
Deze software biedt de mogelijkheid om vanaf iedere werkplek faxen te kunnen versturen, vanuit uit vrijwel iedere applicatie. Daarnaast kan FAXport in combinatie met MS-Exchange gebruikt worden en worden inkomende faxen eenvoudig naar e-mails omgezet.
Van verzonden faxen ontvangt de gebruiker een e-mail bevestiging.
Diverse in het bedrijf aanwezige faxen kunnen vervangen worden door één centrale FAXport, met als bijkomend voordeel dat de fax direct in digitale vorm beschikbaar is en eenvoudig verder verzonden, of gearchiveerd kan worden. FAXport kan in een eenvoudige opzet worden ingezet maar ook in een complexe situatie met een groot aantal gebruikers, faxlijnen en via integratie met CRM/ERP software.

Ook voor een Linux, Unix of AS400 omgeving zijn verschillende oplossingen beschikbaar. Als u meer informatie wilt, laat het ons weten.

Maakt u al gebruik van een vergelijkbare opzet, maar is dit voor verbetering vatbaar? Neem ook dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.Papierloos Kantoor? Stap een, factuur scanning!

  • Verminder fouten bij overtikken
  • Digitaal achief maken
  • Geautomatiseerde workflow

BVB Substrates groeit en bloeit met Iris Capture for Invoices

In het begin van 2008 is BVB Substrates een project begonnen om haar inkoop facturen te scannen en te digitaliseren met Iris Capture Pro For Invoices (ICAP).

BVB Substrates, dat in 2008 haar 100 jaar jubileum heeft gevierd, is moederbedrijf van 15 dochters. Samen krijgen ze per jaar ongeveer 30.000 papieren inkoopfacturen. Het controleren van deze facturen en overtikken in het Microsoft Dynamics NAV (Navision) is erg tijdsrovend en foutgevoelig.

Met ICAP wordt een Intelligent OCR (optical character recognition) op de factuur uitgevoerd om de gegevens door de computer te laten herkennen en in een workflow systeem te brengen. In het door blue10 ontwikkelde workflow systeem worden de facturen door de inkopers gefiatteerd en daarna worden de gegevens, samen met de gescande beelden van de facturen aan het gerelateerde leveranciers record in het administratiesysteem gekoppeld.
De gescande beelden worden opgeslagen in Easy Archive, een veilig archief dat ook door TEC Documents is geleverd. Easy Archive zorgt niet alleen dat de factuur beelden ongemuteerd blijven maar ook dat ze snel gevonden kunnen worden door gemaakte indexen en directe koppelingen met Microsoft Dynamics NAV.

Na het succesvol in productie brengen van dit systeem is BVB Substrates nu bezig met de implementatie van alle dochter bv's. BVB Substrates is uitgegroeid tot één van de belangrijkste substraatleveranciers van ons land. Tezamen met ruim 250 medewerkers op drie productielocaties staan zij dag in dag uit klaar om hun afnemers in de verschillende segmenten te voorzien van hun kwaliteitsproducten.

BVB Substrates is specialist in verschillende marktsegmenten. Hun producten vinden hun afzet over de hele wereld. Inmiddels is export verantwoordelijk voor meer dan 50% van hun totale omzet. De belangrijkste segmenten die zij voorzien van kwaliteitssubstraten zijn de sier- en groenteteelt, champignonteelt, en natuurlijk stedelijk groen en de hobbymarkt.

www.bvb-substrates.nl en www.blue-10.nlSMS effectief tegen wortelvliegen!!

De Groene Vlieg richt zich op beheersing van plagen in de akkerbouw, vollegrondsgroenteteelten en andere teelten door het toepassen van biologische middelen (steriele insekten, parasieten, predatoren) en door het doen van bodemonderzoek en waarnemingen aan plaagorganismen en het geven van daarop gebaseerde teeltadviezen.

De klanten van De Groene Vlieg worden voor insectenplagen gewaarschuwd (in de gewenste taal) met fax, SMS en email. Het hiervoor gebruikte systeem is gebaseerd op Microsoft Outlook met aanvullend de door TEC Documents geleverde FAXPort en SMS Server. Door dit systeem kunnen klanten, die door de aard van hun werk buiten of binnen kunnen zijn, flexibel en zo direct mogelijk een actueel overzicht krijgen over insectenplagen inclusief gedetailleerde en op de klant afgestemde instructies voor de bestrijding. Het systeem is zo ingesteld dat als de cijfers over een insectenplaag (of dreiging) op een perceel in het TEC systeem zijn ingevoerd, het systeem met een druk op de knop automatisch meldingen en spuitadvies aan de betrokken klanten kan sturen.

De Groene Vlieg heeft het systeem van TEC Documents in het voorjaar van 2008 geïnstalleerd en is na een klein jaar ervaring zeer enthousiast over de behaalde graad van dienstverlening. Binnenkort wordt een uitbreiding van het systeem verwacht.

www.deGroeneVlieg.nl

 
 
© Copyright 2004 - 2014 - TEC Documents BV